Winterbanden, -verhuur en -opslag

Bij temperaturen onder 7ºC hebben zomerbanden minder grip op de weg omdat het rubber harder en stugger wordt. Winterbanden zijn juist zeer geschikt voor de herfst- en wintermaanden.

Door de speciale rubbersamenstelling en de profielopbouw blijven winterbanden langer elastisch en flexibel. Daardoor bieden ze een een betere grip op droge, natte link, bevroren en besneeuwde wegen. Ook de kans op aquaplaning neemt af. Door de betere grip is de remweg korter en heeft de auto een betere wegligging.

VERHUUR VAN WINTERBANDEN

Natuurlijk verkopen wij winterbanden van diverse merken.

Maar gaat u een weekje op wintersport en u wilt geen banden aanschaffen? Dan kunt ook winterbanden bij ons huren. Dit is mogelijk vanaf € 155,00 * per 10 dagen voor 4 banden.

* genoemde prijs is afhankelijk van de bandenmaat. Op = op


BANDENOPSLAG

Natuurlijk kunnen wij ook voor u de opslag verzorgen voor uw zomer- of winterbanden. Dit is mogelijk voor losse banden maar ook hele sets banden gemonteerd op velgen.

Opslag slechts € 60,00 per jaar!!

Voor 4 losse banden of complete set band/velgcombinatie.

WinterbandenSpeel je graag de nieuwste gokkasten? Op onze online gokkasten pagina vind je altijd nieuwe gokkasten die je gratis kunt spelen. Altijd up-to-date de nieuwste gokkasten en fruitmachines van alle bekende aanbieders. Aanbieders als Fruits4Real